Blackview BV6000 65,990Ft - Tiptop Laptop
Blackview BV60004.94.94.94.94.9
MediaTek Helio P10 GHz, 3GB RAM, 32GB ROM, 4,7" HD IPS, Corning Gorilla Glass 3, Android 7.0, IP68 Víz- és porálló, strapabíró
Specifikációk

  • IP68 víz- és porálló, strapabíró
  • Android 7.0
  • 4G Kapcsolat
  • Nyolcmagos - GHz
  • 3GB RAM
  • 32GB ROM
  • 4,7" HD IPS 1280x720px
  • Corning Gorilla Glass 3
Garancia
12 hónap bolti garancia
✕ Nem elérhető
Szaküzletünkben
Jelenleg nem elérhető
Kiszállítás
Jelenleg nem elérhető
A készülék rendelhető, de egyelőre pontosan nem tudjuk mikor érkezik, mert a gyártó még nem igazolta vissza a beérkezés dátumát.
Általában ez azt jelenti, hogy 1-2 héten belül érkezhet.
Ajánlott egy rendelés leadása, amely kötelezettséggel nem jár, de amint van friss információ, azonnal jelzünk email-en.
65,990 Ft
(51,961 Ft + Áfa)

LEÍRÁS

Állapot

Általános:
Új

Processzor

Típus:
MediaTek MT6755 Helio P10
Sebesség:
Nyolcmagos 2.0GhzGHz - GHz

Memória

Méret:
3GB RAM

Háttértár

ROM:
32GB
Bővíthető:
32GB-ig

Kijelző

Méret:
4,7"
Felbontás:
1280x720px
Típus:
HD IPS
Egyéb:
Corning Gorilla Glass 3

Operációs rendszer

Típus:
Nyelv:
magyar, arab, bolgár, horvát, cseh, dán, francia, angol, filippínó, görög, német, héber, olasz, koreai, orosz, spanyol, thai, kínai, fehérorosz

Garancia

Időtartam:
12 hónap

Multimédia

Előlapi:
5MP
1. hátsó:
13MP

Csatlakozás

Micro USB:
1
Jack:
3.5mm

SIM kártya

Hálózat:
Független
Foglalatok:
2
Méret:
Micro

Kapcsolat

WiFi:
802.11 a/b/g/n
Bluetooth:
4.1
GPS:
Van
2G:
850/900/1800/1900MHz
3G (WCDMA):
850/900/1900/2100MHz
4G (FDD-LTE):
800/1800/2100/2600MHz

Szenzor

Fajták:
Gravitáció

Akkumulátor

Kapacitás:
4500mAh
Típus:
Li-Polymer

Külső

Szín:
Fekete
Méret:
152.3 x 81 x 16.6 mm
Súly:
NAg

ÉRTÉKELÉS

"Szuper telefon! A magyar fordí­tás nem a legtökéletesebb, akármilyen jackdugó nem megy bele."

"3 hónap használat utáni tapasztalat: pontosan azt kaptam, amit vártam. Villámgyorsak az alkalmazások a 8magos processzornak és az elegendő memóriának köszönhetően. Ha ki van kapcsolva a helymeghatározás akkor több napot is kibí­r egy feltöltéssel. A betonra ejtés is megvolt már (ráadásul az üvegére), de nem lett baja. Sok helyen megfordulok a munkahelyemen és mindenki a csodájára jár. Azt hiszik valamilyen spéci tokot szereztem egy no-name telefonra. "

Nincs üzenet

Nincs üzenet

"Nekem a használata elsőre egy kicsivel bonyolultabbanak tűnt, mint az eddigi telefonjaimé, de rövid idő alatt meg lehetett szokni. A készülék valóban gyönyörű képeket, és videókat készí­t, ráadásul a műholdjelekhez is pillanatok alatt csatlakozik (GPS) viszont számí­tógéppel egy kicsit körülményesebb az USB kapcsolatos adatátvitel (csak egy sajátgép mappát nyit, nem ismeri fel a Total Commander) és ami számomra talán a legnagyobb negatí­vum, hogy normál használattal naponta tölteni kell"

Nincs üzenet

"Ütésállósága tényleg szuper többször már kieset zsebből leesett magasabb pontról tökéletesen bí­rta megse látszódik rajta. A ví­zet is állja rendesen. Teljes mértékben megvagyok elégedve a készülékkel. Gyors sosem fagy le vagy lassul be, csak ajánlani tudom."

"A ví­zállóságát többször próbáltam termál fürdőkbe valóban nem ázik be annyi, hogy a hangszóró még ki nem szárad addig nagyon halkan szól, de utána újra tökéletes. Akkumulátorra bőven kibí­rja a két hosszú napot úgy hogy állandóan netezek és telefonálok rajta."

Nincs üzenet

Nincs üzenet

"a készülék nagyon rendben van, egy kivételével minden ponton, az pedig a kijelző fényerőssége kültéren. Ezen egy kicsit lehetne javí­tani."

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

"A telefon kiszállí­tása pillanatokon belül(2nap) megtörtént. Személy szerint ütés és ví­z állóságát nem próbáltam ki. Az akkumulátora a leí­rtaknak megfelelően hosszú üzemidőt biztosí­t. Méretét tekintve nagyon gyorsan hozzászokik az ember(jól kézbe illik). Szép képet csinál bár nem ez volt a kiválasztásom fő szempontja. Bárki akinek gondja akadna vele a szerviz(cég) gyorsan felveszi vele a kapcsolatot. Nálam egy kisebb leválás volt tapasztalható a képernyő felső sarkába de egyáltalán nem zavaró és egyből fel is ajánlották hogy kicserélik amennyiben a garanciával élni akarok. Ettől eltekintve rendkí­vül meg vagyok vele elégedve, maximálisan kielégí­ti az elvárásaimat. Aki ezt a telefont választja szerintem nem jár rosszul."

Nincs üzenet

Nincs üzenet

"Számomra zavaró, hogy a nem gyári háttérképet, témát időközönként automatikusan visszaállí­tja a gyárira. Az is furcsa, hogy bármilyen csengő, jelző hangot csak a telefon saját könyvtárából hajlandó lejátszani. Jó lenne hozzá egy mindenre kiterjedő használati utasí­tás is."

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

" Egy hete használom kiválóan hibátlanul működik jó ár-érték arány . A bolt gyors segí­tőkész a készüléket és a boltot is ajánlom mindenkinek."

"Nagyon elégedett vagyok a telefonnal, gyors és finoman kezelhető!"

Nincs üzenet

"Kicsit nagyméretű, kicsit nehéz, de szuper!!!!!!!! Mondjuk az h..lye megoldás (de értem), hogy a SIM káryákat csavarhúzóval lehet kicserélni."

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

"Sokat olvastam a telefon után mielött megrendeltem,1 hónapja használom a készüléket és tökéletesen megvagyok elégedve a telefonnal, gyors ,megbí­zható és eléggé masszí­v darab ."

"Jól működik, elvárásaimnak megfelelő. "

Nincs üzenet

"Teljes mértékben elégedett vagyok vele,gyors hibátlanul működik."

Nincs üzenet

"Nagyon meg vagyok elégedve a készülékel Blackview BV6000 és a TIPTOP-Boltal és a gyors kiszállitásal"

"Teljesen jó a telefon, szép hangja, nagyon szép képeket készí­t. Egy baj van vele nagyon érzékeny a kijelzője, de ez sem akkora probléma. Szóval én ajánlanám másnak is!"

Nincs üzenet

Nincs üzenet

"Nagyon meg vagyok vele elégedve. Amit í­gértek, azt mind tudja, ár-érték aránynak megfelelően."

"Nemely beállí­tásnál értelmetlen hiányosságok vannak,de ezek nem életbevágóak. Gyors, pontos,izgalmas."

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

"Teljesen olyan, mint amit vártam, azóta már el is ázott, le is esett, és bí­rt mindent, plusz a használata is olyan, mint amire szükségem van. Ajánlom mindenki másnak is, akiknek efféle telefonra van szüksége. 10/10 "

"5"

"A telefon majdnem tökéletes! Problémák: nincs értesí­tési led (ez nagyon hiányzik ) , az érintésre hol csak erős nyomásra, hol még héozzá sem érek és már érzékel megnehezí­ti az életet az egyedi, hosszú szárú USB csatlakozó, a hátulján található adattábla azonnal lekopott. Ami különösen jó : akku, hangerő, ütésállóság, ví­zálló, nagy belső tárhely. "

"A telefonnal alapvetően meg vagyok elégedve. GPS rendszere kiví lóan fut, aksi is jól birja. Viszont erősen felmelegszik navigálás közben. A kijelző alján lévő gombok nehezen reagálnak."

"A telefon jó, mindene jól működik csak a fémport nem birja. A hátlapi hangszorója 4 nap után már nem működik. Igy gariba vissza kell kuldenem. Egyebbkent nem bántam meg a vásárlást."

"Jól indult a használat,majd szoftveres problémák merültek fel. Kikapcsolt magától... Aztán minden külső hatás nélkül, mint ví­z vagy bármilyen szennyeződés nélkül a hátsó hangszóró behajtási. Recseg mint állat. Felismerhetetlen bármilyen értesí­tő hang rajta. A képernyő még kesztyűs módban is elég érzéketlen. Levelezés él elég bosszantó. Ennyi í­gy 3 hét után."

SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS

SZÁLLÍTÁS

Futárszolgálat

Biztonságos és kényelmes.
Küldeményeink nyomonkövethetőek és feladást követően 1-2 munkanap alatt célba érnek.
Futárszolgálatunk a kiszállítást megelőzően értesítést küld a várható érkezésről.

Személyes átvétel

Szívesen fogadunk üzletünkben, ha a személyes átvételt preferálod.
Csak készpénzes fizetésre van lehetőség.

FIZETÉS

Készpénz

Üzletünkben jelenleg sajnos bankkártyát nem áll módunkban elfogadni.

Utánvét

Futárunknak lehet készpénzzel és bankkártyával fizetni átvételkor.

Előreutalás

Rendelést visszigazoló emailben szereplő számlaszámra várjuk az utalást.